EduVision 2020

eduVision 2020, 1st edition: Bucharest

Universitatea din București va organiza dezbatere între candidații la funcția de Rector

ub-dezb-2015Luni, 14 decembrie 2015, la Universitatea din București, în Aula Magna de la Facultatea de Drept, va avea loc o dezbatere între candidații la funcția de Rector mandatul 2016-2019.
Candidații pentru funcția de Rector sunt: Prof. univ. dr. Mircea DUMITRU – Facultatea de Filosofie și Prof. univ. dr. Nicoleta. IONAC – Facultatea de Geografie. Dezbaterea – prima de acest fel în cadrul alegerilor universitare de după anul 1989, va fi moderată de Președintele Senatului, Prof. univ. dr. Marian PREDA, care va anunța regulile și va gestiona timpul de răspuns fără să realizeze comentarii sau să adreseze întrebări. Candidații – pe rând, vor prezenta timp de 10 minute programul electoral descris în Proiectul de Management pentru funcția de Rector, după care vor răspunde la întrebările ce se vor trage la sorți dintr-o urnă în care participanții la dezbatere au introdus anterior aceste întrebări.
Dezbaterea va dura până la ora 20.00, iar întrebările ce nu au primit răspuns, vor primi raspunsul scris de la cei doi candidați, a doua zi.
Mai multe informații: http://infoub.unibuc.ro

Category: Uncategorized

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*