EduVision 2020

eduVision 2020, 1st edition: Bucharest

Înscrieri la masterul Strategii Inovative de Învăţare

masterÎn perioada 9-17 iulie 2015, la Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității din București, au loc înscrieri pentru programul de master didactic „Strategii inovative de învăţare.
Programul de studii presupune un parteneriat activ al cursantului cu o serie de profesioniști care îl pot sprijini în a obține performanța în educație, specialiști din cadrul Departamentului de Științe ale Educației și al Departamentului de Formare a Profesorilor de la Universitatea București.
Echipa programului dezvoltă și aplică în mod inovativ conceptul de strategii de învățare, atât pentru managementul instruirii, cât și pentru conducerea/leadershipul de tip organizațional.
Oferta curriculară este diversă și flexibilă, prin domeniile de interes şi de abilitare practică: Strategii motivaţionale; Managementul comunicării şi al conflictelor educaționale; Managementul clasei de elevi și al situațiilor de criză educațională; Politici europene în domeniul formării și dezvoltării profesionale; Învăţarea şi teorii moderne ale învăţării; Învăţarea prin cooperare; Metode interactive de predare – învăţare; Autobiografii educative; Dezvoltarea și utilizarea mijloacelor didactice moderne; Managementul curriculumului; Profesorul reflexiv; Medii virtuale de învățare. Elearning și blended learning; Metode avansate de cercetare educațională; Coaching și mentorat pentru cariera didactică– modul practic; Dezvoltarea personală și a carierei didactice; Metode şi instrumente de evaluare a performanţelor şcolare; Elemente de didactică aplicată.
Mai multe detalii la: http://fpse.unibuc.ro/admitere/studii-de-master/item/102-master-strategii-inovative-de-invatare-masterat-didactic

Category: Uncategorized

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*