EduVision 2020

eduVision 2020, 1st edition: Bucharest

Jocuri educaţionale pe Dragoni.ro

Puţini părinţi au timpul şi răbdarea să verifice ce este sigur, plăcut şi constructiv pentru copiii lor. Dragoni.ro este o lume de joacă şi învăţare, dezvoltată de către specialiştii EduFun la nivel international. Astfel, copiii se pot juca într-un mediu sigur şi protejat, iar părinţii vor primi rapoarte clare cu privire la activitatea celor mici.

 

Două personaje care ajută copiii să-şi petreacă timpul într-un mod constructiv sunt Ado şi Ada, doi dragoni năzdrăvani şi isteţi, alături de care copiii cu vârste de la 3 la 7 ani îşi pot exersa cunoştinţele acumulate. În funcţie de vârsta copiilor şi nivelul jocurilor, specialiştii dragoni.ro au dezvoltat două lumi: de la 3 la 5 ani şi de la 5 la 7 ani, unde cei mici îşi pot dezvolta abilităţile şi au acces la mai multe informaţii structurate, astfel încât să le asimileze extrem de uşor. Lumile diferite de învăţare garantează faptul că fiecare copil se va putea juca cu plăcere şi va obţine cunoştinţele de bază, cele mai importante, în concordanţă cu vârsta şi abilităţile sale.

 

Dragoni.ro oferă peste 80 jocuri în subiecte variate ca: limba engleză, logică, muzică, dezvoltarea creativităţii, calcule matematice, vocabular sau competenţe lingvistice. Toate jocurile au fost dezvoltate astfel încât să pună la încercare modul de gândire al copilului. Echipa din spatele conceptului dragoni.ro este formată din educatori şi psihologi din domeniul psihologiei cognitive, atât din România, cât şi din străinătate. Misiunea lor principală a fost să transforme conţinutul educaţional pentru aceste grupe de vârstă într-un material cât mai atractiv.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*