EduVision 2020

eduVision 2020, 1st edition: Bucharest

Languagelab se lansează în România

Startup-ul britanic Languagelab, specializat în educaţia online, anunţă lansarea primei platforme virtuale de învăţare a limbii engleze din România.

 

Languagelab.ro facilitează accesul la cursuri de limba engleză cu vorbitori nativi, profesori certificaţi din Marea Britanie, Statele Unite şi Australia. Cu ajutorul unui calculator conectat la internet şi a unei perechi de căşti cu microfon, utilizatorii pot accesa, într-un mediu virtual, cursurile programate 24/7.

 

„Deşi limba engleză este utilizată şi cerută din ce în ce mai mult, iar oferta de cursuri e variată, sunt puţine locurile în care poţi practica abilităţile de vorbire. Puţini sunt şi cei care au timpul sau resursele de a se muta într-o ţară în care se vorbeşte limba engleză. Şi cum învăţarea prin practică este cel mai bun mod de a-şi dezvolta competenţele lingvistice, lumea virtuală poate servi ca mediu ideal pentru învăţarea unei limbi străine”, a declarat David Kaskel, CEO şi Managing Partner Languagelab.

 

English City este un oraş virtual construit de Languagelab, găzduit de platforma Secondlife. Pentru că metoda principală de învăţare este interacţiunea, oraşul oferă situaţii reale în care poţi conversa cu  oameni reali. De exemplu, utilizatorul are posibilitatea de a merge la un muzeu de artă pentru a vorbi despre o expoziţie, de a vizita un centru de afaceri pentru a ţine o prezentare sau de a merge la aeroport şi a exersa cumpărarea unui bilet. Pentru a facilita o experienţă cât mai reală, iar jocurile de rol să fie cât mai veridice, Languagelab are în echipa sa actori vorbitori nativi de limba engleză.

 

„La sfârşitul anului trecut, am descoperit Languagelab, un startup inovator din Londra care a transformat un joc într-un proiect de învăţare a limbii engleze. Te joci şi înveţi în acelaşi timp. De aceea, am decis sa aduc Languagelab în România. Începând de acum este disponibil şi pentru vorbitorii de limba romană”, a declarat Vlad Stan, partner Languagelab în România.

 

Languagelab pune la dispoziţia utilizatorilor două tipuri de produse: General English Course şi Market Leader Live.

 

General English Course este programul de cursuri destinat celor care vor să îşi dezvolte abilităţile de vorbire, ascultare, citire şi scriere pe teme variate (călătorii, netwoking, interacţiunea cu colegi de altă naţionalitate, schimb de experienţă etc.). În aproximativ trei luni, utilizatorii pot creşte cel puţin un nivel. Pentru ritmuri diferite de învăţare, Languagelab.ro a creat abonamente speciale, care includ un număr de cursuri, evenimente nelimitate în English City, exerciţii pentru acasă şi evaluări. Printre cursuri, Languagelab.ro oferă pregătire specială pentru certificările recunoscute internaţional, TOEFL şi IELTS.

 

Market Leader Live este un program creat în parteneriat cu Pearson, lider mondial în educaţie, cu o experienţă de zece ani. Cursul este contruit cu ajutorul binecunoscutei cărţi Market Leader: Business English şi utilizează studii de caz din Financial Times. Pe parcursul celor trei luni de curs, utilizatorul se familiarizează cu vocabularul şi conceptele de business esenţiale pentru a avea succes în afaceri: negociere, networking, pitching, corespondenţă de afaceri etc.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*